tag:blogger.com,1999:blog-7242914845784200412.post376733764579092091..comments2019-09-23T13:13:58.194+03:00Comments on Oglinda Lunii: CantinaMihaela Diaconescuhttp://www.blogger.com/profile/03993437870895056323noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7242914845784200412.post-16026683661436220752014-03-05T23:47:43.122+02:002014-03-05T23:47:43.122+02:00Nope, nu m-am scos, ca raman fan salata. Dar e bin...Nope, nu m-am scos, ca raman fan salata. Dar e bine sa ai o varianta de rezerva...<br />Cat despre aprovizionare e mai greu pana incepi o rutina. Prefer sa trec dimineata prin piata. Daca plec cu 10 minute mai devreme si stiu exact ce vreau, ajung sa imi cumpar cele necesare pentru o salata si de regula fac cumparaturi pentru 2 zile. Insa de multe ori mai ies din lista. Ultima data aveam nevoie doar de salata verde si ridichi, dar m-am trezit in fata un tarabe cu prune uscate si am luat 200 de grame pentru ca doream sa le incerc si pe cele romanesti. De cele din Lidl ma saturasem. Am decretat ca sunt mai bune. Si cum stateam eu in fata prunelor, nestiind de care sa aleg (cu fum, fara fum, uscate natural, cu samburi si fara samburi- aceleasi prune, moduri diferite de procesare), dintr-un colt al tarabei imi faceau cu ochiul niste gutui. Nu stiu prin ce minune au supravietuit in beci iernii, dar erau atat de galbene si de imperfecte, incat nu m-am putut abtine sa nu iau una. Am luat-o, am mirosit-o si am purtat-o 2 zile in rucsac, mirosind-o cand si cand. Nu stiam cand voi avea chef de ea, dar ii simteam cumva gustul de gutuie bine coapta, asa cum nu gasesti decat toamna tarziu tare. Pana la urma am mancat-o in seara asta...Mihaela Diaconescuhttps://www.blogger.com/profile/03993437870895056323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7242914845784200412.post-67154869200165247892014-03-05T23:33:46.186+02:002014-03-05T23:33:46.186+02:00Te-ai scos atunci, o sa te apuce lenea mai des :)
...Te-ai scos atunci, o sa te apuce lenea mai des :)<br />Desi nici ce scriai cu o postare in urma nu e rau, dar salatele cer timp si pregatire si mai ales, aprovizionare. Ma refer la salata ca fel de mancare complet, nu doar garnitura. Claudiahttps://www.blogger.com/profile/00299544978400138056noreply@blogger.com