duminică, 24 februarie 2013

Cum vor arata ultimii 10 ani din viata ta?


Un clip in primul rand pentru parintii nostri si apoi pentru noi. Nu e nevoie de engleza pentru a intelege mesajul...imaginile spun totul si mesajul e atat de simplu: ai grija ce faci cu viata ta, caci sanatatea sta si in mainile tale. Si asta nu inseamna doar sa nu mananci la KFC, ci inseamna sa faci ceea ce iti place, sa ai timp liber pe care sa il savurezi in tihna, sa ai o viata de familie si prieteni care sa te implineasca si sa faci sport! Si nu te apuca de asta peste un an, doi, sau cand bolile iti dau tarcoale, caci atunci nu va mai fi loc decat pentru regrete.

5 comentarii:

  1. Mda, reclama si adevar in cazul asta. Ca tot face referire la Canada, ieri la o simpla plimbare am observat ca barbatii sunt mai toti burtosi aici, de parca ar fi frati... La femei sta altfel treaba, le impart in trei grupe: grasele XXL in sensul ca-s obeze de-a dreptul, tipele slabe de la mijloc in sus si foarte dotate la capitolul solduri si fund si cea mai mare grupa a femeilor obisnuite, adica proportionate unde e loc pentru toata lumea de la schiloade la plinute :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum din cate am citit la tine pe blog e o diversitate etnica deosebita, acolo la voi in Montreal asa ca e greu sa iti dai seama cam care e fondul genetic al canadienilor.
    In schimb in Germania si pe mine si pe Radu ne uimeste faptul ca desi oamenii nu mananca neaparat mancaruri usoare si nu sunt nici pe departe vegetarieni + destul de multe patiserii care au o vanzare considerabila, procentul persoanelor supraponderale e mai mic decat in Ro si cam toti au acelasi calapod (proportii normale). Extra, arata mai tineri decat varsta pe care o au, atat femeile cat si barbatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar vorbeam cu Andrei ca barbatul tipic de aici trecut de 50 de anu, indiferent de natie, are invariabil burta, si nu te gandi la burticica de bere :D

    Se merge mult cu bicicleta pe aici chiar si iarna pe zapada si am inteles ca se si alearga, dar incep sa inteleg de unde se trage grasimea: nu prea ai ce manca pe aici, iar de gatit nu cred ca dau buzna in oale ca mine :D

    La nemti mi s-a parut si mie curios ca mananca toate grasimile alea si sosuri si cu toate astea, desi sunt masivi ca oameni, sunt totusi proportionati si in forma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropo de varsta, confirm faptul ca tot arata cu cativa ani mai tineri de cand sunt. Majoritatea par sa aiba cam cu 5 ani mai putin, dar sunt si unii carora le-ai da si 10 ani mai putin. Cred ca are legatura si cu faptul ca 6 luni pe ani nu prea vad soarele la fata. Spre deosebire de mine care par cu 5 ani mai batran :)

    /Radu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai bine mai batran si batut de soare decat depresiv 6 luni pe an!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.