marți, 8 mai 2012

Din nou despre toalete


Am mai scris si intr-un post anterior-toaletele, din punctul meu de vedere reprezinta gradul de civilizatie al unui popor/comunitati etc.

La Centrul de Ecologie din Moeciu au fost amaplasate 2 toalete ecologice pe care le-au folosit voluntarii si participantii la Pasta Party. Le-am vizitat de 2 ori, odata dimineata inainte de a incepe concursul cand erau impecabile si inca odata pe la 18, la plecare...cand erau la fel de curate. Deci niciun fel de hartie igienica aruncata pe jos, niciun fel de urme pe pereti, nici macar pe capac nu erau urme ca s-ar fi urcat cineva...si inca mirosea uman inauntru. Luni dimineata insa, la mine la serviciu, nu aveai ce sa alegi din cele 4 toalete de care preferai sa stai departe. Sincer ii prefer de 10 ori pe cei care stau in tricou si miros a transpiratie dupa ce au alergat 9 h, decat pe cele care sunt mega aranjate, miros a parfumuri scumpe dar sunt certate cu curatenia.

Un comentariu:

  1. Si la mine e aceeasi situatie cu baia, unde mai pui ca misuna si vreo 3 femei de serviciu ce uneori chiar sfideaza cu mutrele lor de parca te-ar injura ca folosesti baia, pe care in acelasi timp, nu se omoara cu curatatul.
    Ba chiar era una foarte indignata ca o tipa i-a spus ca nu mai e hartie igienica...

    Cu alte cuvinte, gradul de civilizatie e dat de fiecare dintre noi, iar cei mai multi necivilizati sunt culmea, dintre cei cu bani, dintre cei umblati prin lume...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.